Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Freddy De Vadder | Za 02 mei 2020 om 20:00u | Stadsschouwburg Kortrijk
Freddy De Vadder | Za 02 mei 2020 om 20:00u | Stadsschouwburg Kortrijk 53,-

Freddy de Vadder - "Freddy For President" in Stadsschouwburg Kortrijk Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Freddy de Vadder - "Freddy For President" in Stadsschouwburg Kortrijk
Bent u op zoek naar kaarten voor Freddy de Vadder? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 18 tot 21 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Freddy De Vadder Za 02 mei 2020 om 20:00u | Stadsschouwburg Kortrijk
€53,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Als politici hun vak mogen degraderen tot wansmakelijk toneel, dan mag een allround-performer als Freddy De Vadder zich ook inlaten met politiek. Onder het motto ‘Wat Trump en co kunnen, kan ik ook’ gebruikt hij gretig de mechanismes van de selfmade politician. ‘Want ze kunnen evengoed een aap als ik verkiezen!’ Hij lijkt het nog te menen ook…Na zijn opvallend nostalgische zijstap in Freddy on ice richt Freddy De Vadder zijn nietsontziende blik (en zijn pijlen) opnieuw op de wereld van nu. Want hij heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek. Oneliners en gezwollen retoriek primeren al lang op inhoud, dus geeft hij de huidige leidende klasse een koekje van eigen deeg. Als vanouds zegt De Vadder opnieuw wat iedereen al jaren denkt. Dat lijkt wel het mantra van een politicus, maar uit Freddy’s mond klinkt het altijd net een ‘tikkeltje’ authentieker. En het levert de grondstof voor zijn zevende theatershow. In Freddy for President verkondigt De Vadder heuse partijstandpunten, waarbij hij voluit de kaart van Europa trekt. Er wordt gefluisterd dat hij eerder al een televisiezender van de ondergang heeft gered, waarom zou hij ons continent dan niet op het juiste spoor kunnen zetten? Als president!