Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Fun Lovin Criminals | Za 11 jan 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
Fun Lovin Criminals | Za 11 jan 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 63,-

Fun Lovin Criminals in De Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Fun Lovin Criminals in De Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Fun Lovin Criminals? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 29 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Fun Lovin Criminals Za 11 jan 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€63,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Wie kent er Fun Lovin’ Criminals niet? Het New Yorkse trio slaagde er in 1996 (tijdens de hoogdagen van de britpop!) in om de focus van de muziekwereld te verleggen naar Brooklyn, NY. Hun unieke en verfrissende mix van rock’n’roll, funk, blues, soul, hiphop, jazz en latin maakte meteen duidelijk dat Fun Lovin’ Criminals niet zomaar een eendagsvlieg was. Debuutsingle “Scooby Snacks” vatte van bij het begin de heerlijke sound waar Fun Lovin’ Criminals drie decennia later nog steeds een patent op heeft. Ook in de 21ste eeuw gooien ze hoge ogen met Loco’(2001) en de gelijknamige single die de hitlijsten bestormt. Daarop volgen nog Welcome To Poppy’s (2003), Livin’ in the City’(2005) en Classic Fantastic (2010). In 2019 verscheen met Another Mimosa hun eerste nieuwe plaat sinds 2010. Het werd een heerlijke blend van covers en eigen nummers die naadloos aansluit op de Criminalsclassic Mimosa uit 1999. Wie Fun Lovin’ Criminals de laatste jaren live aan het werk heeft gezien weet dat de band nog niks aan charisma heeft ingeboet en live nog steeds garant staat voor bruisende shows en muzikaal vuurwerk op dat heerlijke randje tussen zalige nostalgie en hedendaagse frisheid.