Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Gianna Nannini | Wo 20 Mei 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Gianna Nannini | Wo 20 Mei 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel 95,-

Gianna Nannini in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Gianna Nannini in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Gianna Nannini? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 55 tot 65 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Gianna Nannini Wo 20 Mei 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€95,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
La Differenza is de langverwachte nieuwe single van Gianna Nannini. Deze gaat vooraf aan het gelijknamige album dat uitkomt op 15 november, twee jaar na Amore gigante. Het album La Differenza (Sony Music), de negentiende studioplaat van de Italiaanse rockster, is reeds beschikbaar in pre-order in de stores van iTunes en Amazon. In dit historische tijdperk waarin het maken van platen doorgaans vooral digitaal gebeurt, heeft Gianna Nannini ervoor gekozen om haar nieuwe album op te nemen in de Blackbird Studio van John McBride in Nashville, Tennessee, in het koninkrijk van het analoge, de bakermat van de grote artistieke bleus-rockproducties. Tijdens haar lange carrière veroverde Gianna Nannini de harten van generaties fans met haar handelsmerk: een combinatie van melodische zachtheid en meeslepende energie. Met haar unieke podiumpresence en haar altijd heel directe aanpak schittert Gianna al jaren op de podia in heel Europa. De talloze uitverkochte concerten van de recente Hitstory European Tour (2017) leveren daarvoor het bewijs bij uitstek. Ze wordt beschouwd als het ultieme vrouwelijke gezicht van de rock!