Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets
Golden Earring | Vr 13 nov 2020 om 20:00u | Lotto Arena Antwerpen
Golden Earring | Vr 13 nov 2020 om 20:00u | Lotto Arena Antwerpen €76,50

Golden Earring - "50 Years Together" in Lotto Arena Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Golden Earring - "50 Years Together" in Lotto Arena Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Golden Earring? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 41 tot 51 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Golden Earring Vr 13 nov 2020 om 20:00u | Lotto Arena Antwerpen
€76,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Deskundig advies
Beschrijving
Een jubileum voor Golden Earring: Barry, George, Rinus en Cesar spelen al 50 jaar non-stop samen, in deze bezetting. Een zeldzaam feit in de wereld van de internationale rockmuziek. Golden Earring is een van de weinige Nederlandse bands die grootschalig en langdurig nationale en internationale successen wist te boeken met iconische songs als Radar Love (‘s werelds nummer 1 roadsong), Twilight Zone en When The Lady Smiles. De albums Moontan en Cut werden millionsellers en bezorgden Golden Earring een internationale sterrenstatus. In thuismarkten Nederland en België domineert Golden Earring al jaren de statistieken met meer dan 30 gouden en platina albums op hun naam. Hoewel de band in feite al langer dan 50 jaar bestaat, was dat niet altijd in de huidige samenstelling. Barry, George en Rinus speelden al langer samen, maar eind 1969 deed Cesar zijn intrede in de band en vanaf dat ogenblik was er sprake van ‘Cesar on drums’! Na enige repetities ging het viertal vanaf begin 1970 in deze samenstelling de bühne op. Samen vormen ze tot op de dag van vandaag de perfecte muzikale match. Om dit heugelijke jubileum te vieren werd er voor het eerst in 4 jaar nieuwe muziek uitgebracht én gaat de band weer op tournee.