Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Het Zwanenmeer | Zo 12 jan 2020 om 15:00u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Het Zwanenmeer | Zo 12 jan 2020 om 15:00u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen 64,-

Het Zwanenmeer - Charkov Staats Opera en Ballet Theater in Koningin Elisabethzaal Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Het Zwanenmeer - Charkov Staats Opera en Ballet Theater in Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Het Zwanenmeer? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 30 tot 50 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Het Zwanenmeer Zo 12 jan 2020 om 15:00u | Koningin Elisabethzaal Antwerpen
€64,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Petipa, grootmeester van de spitzentechniek, gaf veel aandacht aan fantasierijke spitzendansen voor de ballerina’s – met als absoluut hoogtepunt de 32 zogeheten fouetté’s van de Zwarte Zwaan. De duizelingwekkende techniek, gekoppeld aan de dubbelrol Odette/Odile, maakt dit ballet niet alleen tot een vuurproef voor iedere ballerina, maar ook een bijzonder genoegen om naar te kijken. Het Zwanenmeer is het romantische verhaal over de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette. Odette, koningin van de zwanen, is samen met andere jonge, onschuldige meisjes betoverd door Rotbart. Zij leven als zwanen en nemen alleen rond middernacht hun menselijke vormen aan. Alleen echte en zuivere liefde kan de betovering doorbreken. Rotbart probeert via zijn dochter Odile, die als twee druppels water op Odette lijkt, tussen de geliefden te komen. Het Zwanenmeer wordt uitgevoerd door het Charkov Staats Opera en Ballet Theater. Het gezelschap, afkomstig uit Charkov, maakt onderdeel uit van een van de oudste theaters uit de voormalige Sovjetunie en de Oekraïne. Al sinds 1874 worden hier producties gemaakt en getoond in de bekende traditie van Oost-Europa. Maar liefst 700 mensen zijn werkzaam bij dit theater, waaronder artiesten, decorbouwers, kostuumontwerpers, kleermakers en (ballet)schoenmakers. Samen zorgen zij ervoor dat de voorstellingen tot in de puntjes zijn uitgevoerd.