Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Het Zwanenmeer | Vr 18 okt 2019 om 20:00u | Ethias Theater Hasselt
Het Zwanenmeer | Vr 18 okt 2019 om 20:00u | Ethias Theater Hasselt €75,50

Het Zwanenmeer uitgevoerd door "The Moscow City Ballet" in Ethias Theater Hasselt Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Het Zwanenmeer uitgevoerd door "The Moscow City Ballet" in Ethias Theater Hasselt
Bent u op zoek naar kaarten voor Het Zwanenmeer? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 39 tot 64 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Het Zwanenmeer Vr 18 okt 2019 om 20:00u | Ethias Theater Hasselt
€75,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Wegens groot succes hernemen we deze tijdloze klassieker in oktober 2019 en mei 2020 in Antwerpen, Hasselt, Gent en Brugge. Meer dan 100 artiesten met live symfonisch orkest brengen Het Zwanenmeer met de onvergetelijke muziek van Tchaikovsky terug tot leven. Dit meesterlijke stuk is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek is gezet en bevat alle rijke elementen van het romantische ballet uit de 19e eeuw. Meer dan een eeuw na zijn creatie, is ‘Het Zwanenmeer’ nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis , gesymboliseerd door de zwarte en witte zwanen, Odile en Odette. 1895 werd een mijlpaal in de balletgeschiedenis, dat jaar werd namelijk ‘Het Zwanenmeer’ in een bewerkte uitvoering van de befaamde choreografen Petipa en Ivanov en componist Tchaikovsky opgevoerd. Dé klassieker der klassiekers was ontstaan. Ballet zou nooit meer hetzelfde zijn. ‘Het Zwanenmeer’ vertelt het romantische verhaal over de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette. Odette, koningin van de zwanen, is samen met andere jonge, onschuldige meisjes betoverd door de kwaadaardige tovenaar Von Rothbart. Zij leven als zwanen en kunnen enkel rond middernacht hun menselijke vormen aannemen. Alleen échte en zuivere liefde kan deze betovering doorbreken. Wanneer prins Siegfried het meisje Odette ziet, is hij op slag verliefd en wil hij er alles aan doen om de vloek op te heffen. Maar Von Rothbart kan dat echter niet toelaten en bedenkt een vreselijk plan om de twee geliefden uit elkaar te houden.