Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Het Zwanenmeer | Zo 24 nov 2019 om 20:00u | Paleis 12 Brussel
Het Zwanenmeer | Zo 24 nov 2019 om 20:00u | Paleis 12 Brussel 74,-

Het Zwanenmeer - "Het Zwanenmeer op het Water!" in Paleis 12 Brussel Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Het Zwanenmeer - "Het Zwanenmeer op het Water!" in Paleis 12 Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Het Zwanenmeer? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 40 tot 110 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Het Zwanenmeer Zo 24 nov 2019 om 20:00u | Paleis 12 Brussel
€74,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
In 2016 waren wij toevallig op uitnodiging in Hangzhou tijdens de G20 Top waar we het geluk hadden getuige te zijn van een scene uit "Het Zwanenmeer op het water!". Zwaar onder de indruk begaven we ons in de coulissen waar we dankzij onze tolk het team achter de productie mochten ontmoeten en met eigen ogen konden zien hoe ongelooflijk ingewikkeld een dergelijke productie in elkaar zit. Het kostte twee jaar van onderzoek en moeilijke onderhandelingen om het akkoord te krijgen van de prestigieuze vereniging van de Opera's van Oost-Oekraïne, lid van Opera Europa om de eerste versie van "Het Zwanenmeer op het Water" te lanceren. Het was namelijk verre van evident voor een klassiek corps de ballet om zich in een totaal vernieuwend project te storten. Ook de solisten waren aanvankelijk moeilijk te overtuigen. Het was de eerste keer dat zij moesten dansen in water en dat bracht verschillende lichamelijke risico’s met zich mee. Maar de inspanningen hadden succes en de dusdanig gevormde formatie is ongetwijfeld bij de beste in de wereld. Gecharmeerd door het project vervoegden de meest talentrijke Europese bedrijven, Aquaticshow voor de waterpartijen en Dirty Monitor voor de computeranimatie de Franse choreograaf Johan Nus in dit nieuwe avontuur. Zonder ook maar iets van zijn grootsheid te verliezen zorgen waterbakken, fonteinen, watermuren en projecties ervoor dat deze klassieker evolueert naar een ingehouden moderniteit waar spectaculaire acts en intieme, kwetsbare momenten elkaar afwisselen. En het is in België dat, eind 2019 dit grote avontuur van start zal gaan, gevolgd door Zuid- en Noord-Amerika om terug naar Europa te komen via Spanje en Portugal waarna de grote finale zal plaatsvinden in Parijs in 2020 ! Een oogverblindend spektakel !