Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Hugh Jackman | Zo 12 mei 2019 om 17:30u | Sportpaleis Antwerpen
Hugh Jackman | Zo 12 mei 2019 om 17:30u | Sportpaleis Antwerpen 111,-

Hugh Jackman - The Man The Music The Show in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Hugh Jackman - The Man The Music The Show in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Hugh Jackman? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 77 tot 91 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Hugh Jackman Zo 12 mei 2019 om 17:30u | Sportpaleis Antwerpen
€111,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Hugh Jackman brengt Broadwayklassiekers en filmhits op 12 mei naar het Sportpaleis! Eind vorig jaar maakte de immens populaire Australische film- en theateracteur Hugh Jackman bekend dat hij voor het eerst op wereldtournee gaat in het kader van zijn 'The Man. The Music. The Show.’ tournee. Nadat de tickets voor de show in Amsterdam de deur uitvlogen, zal Hugh Jackman de Lage Landen nu ook trakteren op een show in het Sportpaleis op 12 mei, op Moederdag. Samen met een live-orkest zal hij muziek brengen uit The Greatest Showman, Les Misérables, The Boy From Oz en vele andere Broadway- en filmklassiekers. Bij het grote publiek staat Jackman vooral bekend als Wolverine uit de immens populaire serie X-Men, maar al van in het begin van zijn carrière staat hij ook op de planken in verschillende theaterproducties zoals Belle en het Beest, Sunset Boulevard en The Boy From Oz. Voor die laatste won Jackman zelfs een prestigieuze Tony Award. Jackman is dankzij zijn indrukwekkende performances op zowel het podium als het grote doek uitgegroeid tot een echte publiekslieveling. Van zijn bekroonde rol als Peter Allen op Broadway tot zijn metalen klauwen uit Wolverine - hij bewijst keer op keer één van de meest veelzijdige acteurs van deze tijd te zijn. Mis deze unieke gelegenheid om Hugh Jackman live aan het werk te zien niet en laat je meeslepen door de mooiste nummers uit The Greatest Showman, Les Misérables en veel meer!