Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Jan Smit | Za 10 okt 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
Jan Smit | Za 10 okt 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen 78,-

 Jan Smit met Jan & Alleman in het Sportpaleis Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Jan Smit met Jan & Alleman in het Sportpaleis
Bent u op zoek naar kaarten voor Jan Smit? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 44 tot 64 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Jan Smit Za 10 okt 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
€78,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Volendammer Jan Smit begon zijn carrière meer dan 20 jaar geleden met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’. Ondertussen heeft hij het imago van kindsterretje van zich afgeschud en is hij uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Nederlandse artiesten. Als één van de weinigen is hij er ook in geslaagd om voet aan wal te krijgen in Vlaanderen én Duitsland en een grote schare fans te verzamelen in ons land. Jan Smit heeft tientallen hits op zijn naam staan, waarvan vijf nummer 1-noteringen. Hij mocht al talloze awards en muziekprijzen in ontvangst nemen. Een aantal van zijn songs zijn ondertussen uitgegroeid tot echte klassiekers: ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Leef’ bijvoorbeeld, om er maar een paar te noemen. Hij speelde al in de grootste concertzalen in Nederland en mocht in 2018 een extra item afvinken op zijn bucket list: een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het werd een subliem jubileumconcert dat smaakte naar meer. En dus keert Jan Smit terug voor een nieuwe show in dé muziektempel bij uitstek. Meegenieten van een onvergetelijk meezingconcert van één van de beste Nederlandstalige artiesten van zijn generatie? Dat doe je op 10 oktober 2020.