Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Jason Isbell | Za 14 nov 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
Jason Isbell | Za 14 nov 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 59,-

Jason Isbell And The 400 Unit Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Jason Isbell And The 400 Unit in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor Jason Isbell? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 24 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Jason Isbell Za 14 nov 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€59,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Jason Isbell was jarenlang een van de kernleden van Drive-By Truckers (live in De Roma op 8 juni), maar na zijn vertrek uit die band brak hij (mede door een tournee aan de zijde van Ryan Adams) al snel door onder eigen naam. Samen met The 400 Unit brengt hij Americana van de puurste en zuiverste soort, die het midden houdt tussen The Jayhawks, Justin Townes Earle, Drive-By Truckers en Sturgill Simpson. Sinds 2016 mag Jason Isbell zich ook Grammywinnaar noemen, dat jaar nam hij de prijzen voor Best Americana Album en Best Americana Roots Song mee naar huis. Dit voorjaar verschijnt met Reunions (release: 15 mei 2020) de volgende stap in de stilaan indrukwekkende discografie van Jason Isbell. Het werd een verzameling van 10 heerlijke nummers die laten zien dat Jason Isbell & The 400 Unit moeiteloos schakelen tussen stadionanthems en intieme Americana met diepe, persoonlijke teksten. De sound is grootser en breder, maar de songs blijven vintage Jason Isbell: eerlijk, oprecht en muzikaal o zo sterk. Twee jaar geleden stonden Jason Isbell & The 400 Unit nog op het podium van een volle AB Box, een concert waarvan daMusic schreef dat het “de harten van de aanwezigen in de AB-Box deed overlopen (…); soms klein en ingetogen, dan weer groots en wijd opengespreid.” HUMO noemde Jason Isbell bij een recensie van The Nashville Sound uit 2017 (de titel zegt veel over de muziek) “de grootste ster van de Americana na Ryan Adams”, en daarmee is eigenlijk alles gezegd.