Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Joe Bonamassa | Za 11 mei 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Joe Bonamassa | Za 11 mei 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel 80,-

Joe Bonamassa in Koninklijk Circus Brussel. Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Joe Bonamassa in Koninklijk Circus Brussel.
Bent u op zoek naar kaarten voor Joe Bonamassa in Koninklijk Circus Brussel? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 46 tot 168 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Joe Bonamassa Za 11 mei 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€80,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
In juni dit jaar stond hij nog in een uitverkocht Kursaal Oostende, maar op 11 mei 2019 zal Joe Bonamassa in het Koninklijk Circus opnieuw de pannen van het dak spelen! Iedereen die hem ooit live zag, weet dat dit opnieuw een zinderend bluesrockconcert wordt. Joe kreeg de liefde voor muziek met de paplepel mee. Zijn ouders hadden een gitaarwinkel en op zevenjarige leeftijd speelde hij nummers van Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix noot voor noot na. Zijn virtuositeit werd opgemerkt door B.B. King toen Bonamassa op twaalfjarige leeftijd zijn voorprogramma mocht verzorgen. De lijst van legendes met wie hij sindsdien samengespeeld heeft, is eindeloos: van Eric Clapton, Stephen Stills, Buddy Guy, Robert Cray, Steve Winwood tot Joe Cocker. Zijn eerste bluesrockplaat nam hij in 1994 op met Bloodlines, een groep met de zonen van Robby Krieger (The Doors) en Miles Davis. Joe speelde ook in Black Country Communion, een supergroep met Glen Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Jason Bonham (Led Zeppelin) en Derek Sherinian (Billy Idol, Dream Theater). Daarnaast was hij lid van Rock Candy Funk Party en werkte hij succesvol samen met Beth Hart. Eerder in september kwam zijn – inmiddels al – dertiende album uit. Met ‘Redemption’ brengt Joe Bonamassa een ode aan zijn grote idolen Eric Clapton, Jeff Beck en Jimmy Page. Bonamassa laat op zijn nieuwste plaat een zeer kwetsbare kant van zichzelf zien en trakteert zijn luisteraars op een uitgebreid pallet aan klanken en kleuren, met nummers die hartverscheurend en tegelijkertijd ook hoopvol klinken. De Standaard was alvast lovend over het nieuwe album: “In moeilijke tijden voor bluesmuziek staat Joe Bonamassa pal. Op zijn dertiende soloalbum trapt hij af in Led Zeppelin-stijl, schakelt hij terug voor swingende rock-’n-roll, om daarna in ‘Molly O’ lekker dramatisch te doen, met huilende zang en episch gitaargeweld.” Maar de muziek van Joe Bonamassa bereikt slechts live, onder de gloed van de spots, zijn volle intensiteit. Getuige hiervan zijn de talloze officieel uitgebrachte concertregistraties.