Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Julio Iglesias | Za 08 jun 2019 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
Julio Iglesias | Za 08 jun 2019 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen 115,-

Julio Iglesias - 50 Year Anniversary Tour in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Julio Iglesias - 50 Year Anniversary Tour in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Julio Iglesias? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 61 tot 91 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Julio Iglesias Za 08 jun 2019 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
€115,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Julio Iglesias is de best verkopende Spaanse artiest met meer dan 50 jaar carrière. Tijdens zijn ‘50 Year Anniversary World Tour’ komt hij op 8 juni 2019 naar het Sportpaleis. De ondertussen 75-jarige Julio Iglesias won in 1968 het muziekfestival van Benidorm en twee jaar later werd hij vierde op het Eurovisiesongfestival. Iglesias was niet alleen succesvol in zijn moedertaal, hij nam ook muziek op in o.a. het Frans, Italiaans, Engels en Duits. Na meer dan 5.000 concerten in 600 steden voor meer dan 60 miljoen mensen heeft hij zijn sporen meer dan verdiend. 'Amor, amor, amor', 'Un Canto a Galicia', 'To all the girls I've loved before', 'Quiereme mucho', 'All of you', 'Fragile', … de lijst met Julio Iglesias-hits is ellenlang. Dit concert maakt deel uit van zijn afscheidstournee, opgedragen aan zijn 75e verjaardag en 50 jaar podiumpresence. De meeslepende avond gevuld met liefde en aangename nostalgie zal een onvergetelijke en ongelofelijke manier zijn om afscheid te nemen van deze maestro. Julio Iglesias zingt recht uit het hart en elk concert van deze elegante gentleman baadt in een aangename romantische sfeer. Zaterdag 8 juni ontvangen we hem dan ook graag nog eens in België.