Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Lenny Kravitz | Do 6 juni 2019 om 20:00u | Paleis/Palais 12 Brussel
Lenny Kravitz | Do 6 juni 2019 om 20:00u | Paleis/Palais 12 Brussel €109,68

Lenny Kravitz "Raise Vibration Tour" - Paleis 12 Brussel Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Lenny Kravitz "Raise Vibration Tour" - Paleis 12 Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Lenny Kravitz? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 63 tot 77 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Lenny Kravitz Do 6 juni 2019 om 20:00u | Paleis/Palais 12 Brussel
€109,68
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
LENNY KRAVITZ OP DONDERDAG 6 JUNI 2019 IN PALEIS 12, BRUSSELS EXPO!
Nadat hij in juni het Sportpaleis op zijn grondvesten deed daveren en zijn tournee langs de zomerfestivals leidde, breit Lenny Kravitz in 2019 nog een vervolg aan de ‘Raise Vibration Tour’! De New Yorkse ster zet op donderdag 6 juni koers naar onze mooie hoofdstad, voor een concert in Paleis 12. Vier jaar na ‘Strut’ (2014) levert één van de grootste rocksterren van onze tijd zijn elfde magistrale album af, waarop hij Michael Jackson en Johnny Cash weer tot leven wekt. Trouw aan de zuivere Kravitz-stijl, staat ‘Raise Vibration’ bol van de hits. De nieuwe plaat is een ode aan liefde en maturiteit, en ligt in de lijn van zijn klassieker ‘Let Love Rule’, die in 1995 afklokte op 40 miljoen verkochte exemplaren. De single “Low” is niet uit de ether weg te slaan, met dank aan de krachtige cocktail van rock, funk, blues en soul waarvan enkel Lenny het geheime recept kent. Als songschrijver, composer, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia. Hij kaapte vier opeenvolgende Grammy Awards weg en is alleenheerser wat betreft het aantal awards in de categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’. Lenny Kravitz trekt dus met zijn jongste langspeler en zijn arsenaal aan hits de baan op – van “American Woman”, “Are You Gonna Go My Way” en “Fly Away” tot de recentere “I’ll Be Waiting” en “The Chamber”. Afspraak op donderdag 6 juni in Paleis 12, Brussels Expo!