Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Lindsey Stirling | Do 26 sep 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Lindsey Stirling | Do 26 sep 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel 73,-

Lindsey Stirling in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Lindsey Stirling in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Lindsey Stirling in Koninklijk Circus te Brussel? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 39 tot 59 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Lindsey Stirling Do 26 sep 2019 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€73,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
   
Lindsey Stirling blijft onverschrokken haar grootse dromen nastreven. In de vijf jaar die volgden op haar gelijknamige debuutalbum uit 2012 groeide de electro-impresario, violiste, danseres en artieste in alle stilte en nederigheid uit tot een van de meest innoverende sterren van de 21e eeuw. Lindsey Stirling komt op zaterdag 12 oktober opnieuw naar Brussel. Afgelopen jaren speelde ze al twee keer in een uitverkochte Ancienne Belgique en Stadsschouwburg in Antwerpen. Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen. Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks. Haar derde studioalbum, 'Brave Enough’, debuteerde op plaats 5 in de top 200-albumlijst van Billboard, steeg daarna naar de eerste plaats in de Billboard eindejaarslijst van beste elektronische albums en leverde Sterling in 2017 een Billboard Music Award op voor beste elektronische album. In 2017 bracht Lindsey ook haar eerste kerstalbum uit, getiteld Warmer in the Winter. Dit album, boordevol klassieke en originele nummers, werd al snel nummer 1 van de nieuwe kerstalbums van 2017, nog voor populaire zwaargewichten zoals Gwen Stefani en Sia. Met een wereldwijde fanbase is Lindsey Stirling de eerste artieste die klassieke viool met moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Op zaterdag 12 oktober staat ze in Koninlijk Circus in Brussel.