Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Luka Bloom | Wo 29 apr 2020 om 20:15u | Schouwburg Kortrijk
Luka Bloom | Wo 29 apr 2020 om 20:15u | Schouwburg Kortrijk 61,-

Luka Bloom - "Het beste van dertig jaar Luka Bloom" in Schouwburg Kortrijk Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Luka Bloom - "Het beste van dertig jaar Luka Bloom" in Schouwburg Kortrijk
Bent u op zoek naar kaarten voor Luka Bloom? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 27 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Luka Bloom Wo 29 apr 2020 om 20:15u | Schouwburg Kortrijk
€61,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het leven en werk van Luka Bloom zit vol woorden en melodieën, geschonken door het hart. Het leven en werk van Luka Bloom is gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek. Luka Bloom weet aan elk verhaal een herkenbaar gevoel te geven. Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn unieke stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De combinatie van een intrigerend gitaargeluid en de interessante songkeuze staat al meer dan twintig jaar garant voor grootse concertavonden. Bijna 30 jaar! Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album 'Riverside' uit. Voor hem het album waarmee alles begon. Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre. Classic Luka Bloom!