Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Lyenn | Vr 06 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
Lyenn | Vr 06 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 49,-

Lyenn + Support: Jonas Meersmans Trio in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Lyenn + Support: Jonas Meersmans Trio in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor Lyenn? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 14 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Lyenn Vr 06 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€49,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Voor zijn derde soloalbum trok baswonder Frederic Lyenn Jacques, kortweg Lyenn, naar IJsland. Afzondering bleek nodig. Adrift is een uiterst persoonlijke plaat, waarin hij stilstaat bij de zin en onzin van het leven. Op magistrale wijze laat Lyenn de songs die al jaren in hem sluimeren op de buitenwereld los. Lyenn is een zoeker, nooit en altijd zeker van zichzelf. Uit die mist van het leven puurt de bassist van onder meer Mark Lanegan en Dans Dans de meest wonderlijke miniatuurlandschappen. Na het ingetogen Slow Healer laat Lyenn opnieuw zien hoe een uitzonderlijk muzikant hij is. Altijd geraffineerd en intrigerend: ook solo weet Lyenn te begeesteren. Nu eens horen we een vleugje Radiohead, vervolgens lijkt het of Jeff Buckley aan de piano zit, even later klinkt Nick Drake op bouzouki. Voor Adrift (uit op 10 januari) werkte Lyenn opnieuw samen met zijn trouwe kompaan Shazad Ismaily, bekend van onder meer Bonne ‘Prince’ Billy. Samen improviseren ze een pad waar er geen is. Lyenn geeft zich over aan de muziek en die muziek geeft hij door aan ons. Zoals Adrift, en niets anders. Als support verwelkomen we het Jonas Meersmans Trio. Jonas schreef de muziek voor het bekroonde filmdebuut Broeders van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Samen met Michaël Lamiroy (viool) en Simon Beeckaert (contrabas) tovert hij op akoestische gitaar de meest prachtige muzikale landschappen tot op het podium.