Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Maceo Parker | Di 31 mrt 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
Maceo Parker | Di 31 mrt 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende €68,25

Maceo Parker - "It’s all about Love" in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Maceo Parker - "It’s all about Love" in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor Maceo Parker? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 34 tot 44 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Maceo Parker Di 31 mrt 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
€68,25
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Zijn naam staat synoniem met Funk Music, zijn cv is onberispelijk; zijn band: het compactste funkorkest ter wereld. Simpel gezegd, er is geen betere levende showman dan Maceo Parker. Het bijwonen van een van de marathonshows van deze altsax maestro is echt een transcendente ervaring voor elke fan van funk, jazz, hiphop, R&B en soul: zijn uitvoeringen zijn nooit teleurstellend en staan garant voor een funky time. Op naar dat kookpunt met zwetende grooves en parelende solo’s. Maceo Parker is een funk titan. Zijn oeuvre is net zo belangrijk voor het genre als die van James Brown, George Clinton en Bootsy Collins, die allemaal hebben samengewerkt met Parker. Op een breder niveau moet Parker worden beschouwd als simpelweg een van de beste saxofonisten aller tijden. Hij strekte de grenzen van de muziek uit, vormde een nieuwe speelstijl en, belangrijker nog, maakt gewoonweg geweldige muziek. Maceo Parker heeft zichzelf weten te onderscheiden door middel van buitengewone muzikaliteit en pure ambitie. Deze onvermoeibare saxofonist heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op soul, funk en jazz. Als Music Director van James Brown en door zijn samenwerking met soul en jazz artiesten als Prince, George Clinton en Bootsy Collins en live bijdrage naast popgroepen als Living Colour, Bryan Ferry, The Red Hot Chili Peppers en The Dave Matthews Band, wist Maceo Parker een groot publiek te bereiken met zijn bijzondere sound. Maceo Parker’s muziek blijkt een enorme bron van inspiratie in de hip hop scene en is een van de meest gesamplede artiesten ooit. Op het podium komt hij het beste tot zijn recht wanneer hij zijn grenzeloze energie en passie de ruimte kan geven, en daarbij zijn publiek volledig inpalmt.