Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Hans en Grietje Tickets

Na het succes van Roodkapje, de sprookjesmusical brengt Music Hall vanaf oktober 2018 een nieuwe sprookjesmusical naar de theaters.
Sorteer op:
Geen evenementen gevonden...

Hans & Grietje, de sprookjesmusical zal net als Roodkapje een leuke, interactieve familiemusical zijn waar jong én oud van zullen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm wordt in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast (met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca, Matthew Michel,...), leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!
Volg op 27 december het kruimelspoor van Hans & Grietje naar Oostende en ga mee op zoek naar de wensput! Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo zal het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje, de sprookjesmusical deze keer Hans & Grietje ontmoeten, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke, peperkoeken snoephuisje... Het belooft een spannend avontuur te worden!