Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

N3rdistan | Vr 03 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
N3rdistan | Vr 03 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 47,-

N3rdistan in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor N3rdistan in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor N3rdistan? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 12 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

N3rdistan Vr 03 apr 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€47,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
N3rdistan is een Marokkaans-Frans collectief dat in 2019 een eerste – titelloos – album uitbracht, maar daarvoor al een heel traject aflegde. Bezielers Walid Ben Selim en Widad Broco leerden elkaar in de vroege jaren 2000 kennen op school in Casablanca. Samen startten ze een hiphopgroep op en probeerden ze het geluid van de Marokkaanse rap te veranderen. Walid en Widad trokken nadien voor hogere studies naar Frankrijk waar ze beiden hun muzikale horizonten verbreedden, elk in heel uiteenlopende groepen speelden en uiteindelijk weer bij elkaar uitkwamen. Met hun eigen band brengen ze anno 2020 een bijzondere symbiose van rap, rock en trip hop met invloeden van het traditionele genre gnaoua en hedendaagse elektronische muziek. Bijzonder zijn ook de zangpartijen van frontman Walid Ben Selim, waarbij gedichten van bekende Arabische dichters als inspiratie voor de teksten dienen. Niet zelden hebben de teksten ook een maatschappelijke relevantie, zoals het lot van vluchtelingen. Want net als vluchtelingen van overal ter wereld hun eigen verhalen en melodieën meebrengen, probeert N3rdistan verschillende stijlen en werelden harmonieus samen te laten klinken.