Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Novastar | Vr 14 feb 2020 om 20:15u | Schouwburg Kortrijk
Novastar | Vr 14 feb 2020 om 20:15u | Schouwburg Kortrijk 60,-

Novastar -  "World's Out" in Schouwburg Kortrijk Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Novastar -  "World's Out" in Schouwburg Kortrijk
Bent u op zoek naar kaarten voor Novastar? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 26 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Novastar Vr 14 feb 2020 om 20:15u | Schouwburg Kortrijk
€60,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Een vleugelpiano, een halve cirkel gitaren en een hele zaal vol beeldschone melodieën - Novastar keert terug naar de essentie. Prachtige melodieën vullen de zaal - op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren. In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, Because, Cruel Heart, Lost & Blown Away, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als Grote Novastar. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Solo spelen is wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.