Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Patrick Watson | Zo 08 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Patrick Watson | Zo 08 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel €63,43

Patrick Watson in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Patrick Watson in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Patrick Watson? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 29 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Patrick Watson Zo 08 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€63,43
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het gemis naar Patrick Watson, die na de release van zijn prachtplaat ‘Love Songs For Robots’ (2015) van de rader verdween, duurt intussen al enkele jaren… Maar vandaag kondigt hij eindelijk zijn langverwachte terugkeer aan! Met nieuw werk onder de arm, en een nieuwe tournee die ook ons land aandoet. Op 8 maart 2020 staat Patrick Watson op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel! De in Californië geboren en in Montréal gevestigde Patrick Watson kennen we vooral van zijn wondermooie stem, zijn prachtige poëzie en dat tikje gekheid dat hem zo onweerstaanbaar maakt. Met een sound die aanleunt bij Antony & The Johnsons en Angus & Julia Stone creëert hij een unieke sfeer, op de grens tussen romantische folk en zweverige pop. Patrick haalt de muzikale mosterd uit erg uiteenlopende hoeken (Eric Satie, Pink Floyd, Nick Drake), die zijn verhalen, zijn delicate pianospel en zijn bijna barokke orkestraties fel beïnvloeden. Zijn aantrekkingskracht is bijna magisch, zoals beklijvende tracks als “The Great Escape”, “Sit Down Beside Me”, “Lighthouse” of “Broken” bewijzen. Reis mee naar het bedwelmende universum van Patrick Watson, op 8 maart 2020 in het Koninklijk Circus in Brussel!