Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Paul Personne | Zo 29 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Paul Personne | Zo 29 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel €84,85

Paul Personne in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Paul Personne in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Paul Personne? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 50 tot 67 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Paul Personne Zo 29 mrt 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€84,85
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Paul Personne wordt door vele wereldsterren erkend als één van de allerbeste gitaristen. Zijn muziek is herkenbaar door de unieke combinatie van zijn warme stem met de klank van zijn Gibsongitaar. Hij wordt vaker onder gebracht bij de bluesartiesten, maar hij maakt ook andere schitterende melodieën en is een getalenteerde schrijver. Na zijn laatste album "Puzzle 14" en het live album van de tournee "Electrique Rendez-vous", keert Paul Personne terug met een nieuw album dat hij scheef, componeerde en opnam tussen Normandië en Brussel: "Funambule ou tentative de survie en milieu hostile" (uitgebracht op 31 mei 2019 op Verycords). Het is een warm en zinderend album geworden, vintage Paul Personne, met duivelse riffs en teksten over de wereld rondom hem, die hij brengt met zijn rauwe stem. Dit nieuwe album behandelt opnieuw thema's op die hem dierbaar zijn. Uiteraard worden mooie melodieën en melancholische ballades niet vergeten. Paul Personne vertrekt in het najaar van 2019 terug op tournee. In het voorjaar van 2020 zal hij op 29 maart 2020 te gast zijn in het Koninklijk Circus.