Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Pink Floyd | Vr 11 okt 2019 om 20:00u | Capitole Gent
Pink Floyd | Vr 11 okt 2019 om 20:00u | Capitole Gent 72,-

Pink Floyd - The Wall "The Rock Opera" in Capitole Gent Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Pink Floyd - The Wall "The Rock Opera" in Capitole Gent
Bent u op zoek naar kaarten voor Pink Floyd? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 38 tot 58 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Pink Floyd Vr 11 okt 2019 om 20:00u | Capitole Gent
€72,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Een muur bouwen tussen het publiek en de groep : dat was in 1977 de reactie van Roger Waters op de houding van sommige fans ! Het vergde twee jaar voorbereiding, acht maanden opnames, een totale conceptaanpassing, op het schizofrene af ……Maar op 30 november 1979 stelt Pink Floyd eindelijk het mythische album voor van een groep op het toppunt van zijn populariteit. Veertig jaar later is de rockopera nog altijd actueel en springlevend… nieuwe uitgaves en heruitgaves, meer dan dertig miljoen albums verkocht ! De uitdaging om een nieuwe interpretatie van dit œuvre te brengen is immens maar de middelen en het talent die werden samengebracht navenant. Geïnspireerd en gesteund door de prestigieuze Floyd Revival Orchestra en onder leiding van de Franse choreograaf Johan Nus brengen de dansers en zangers van het Ars Lyrica gezelschap deze ongelooflijk knappe show « Pink Floyd – The Wall – rockopera » in de mooiste Belgische theaters ! Muziek op identieke wijze, originele projecties, een uiterst indukwekkend decor, prachtige choreografieën… dit is niet zo maar een concert, niet zo maar een ballet, niet zo maar een remake, dit is een totaalspektakel, een imposante rockopera, sterk, geïnspireerd zoals u er ongetwijfeld zelden zag. Niet te missen !