Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Pink Martini | Wo 04 nov 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Pink Martini | Wo 04 nov 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel 70,-

Pink Martini - Featuring China Forbes in de Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Pink Martini - Featuring China Forbes in de Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Pink Martini? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 35 tot 49 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Pink Martini Wo 04 nov 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€70,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Na tal van uitverkochte concerten in België komt Pink Martini terug naar ons land mét zangeres China Forbes op 4 november in het Koninklijk Circus in Brussel! “Pink Martini is a rollicking around-the-world musical adventure… if the United Nations had a house band in 1962, hopefully we’d be that band.” – Thomas Lauderdale. Pink Martini is het geesteskind van pianist Thomas Lauderdale (Portland, Oregon) die in 1994 een ‘klein orkest’ oprichtte dat de kwaliteit van muziek tijdens politieke meetings moest opkrikken. Een jaar later vroeg Thomas aan Harvard studiegenote China Forbes om als zangeres/componiste Pink Martini te vervoegen. Het eerste lied dat ze samen schreven werd een instant succes in Frankrijk. ‘Sympathique’ werd genomineerd voor ‘song van het jaar’ en ‘nieuwkomer van het jaar’ op de Franse Victoires de la Musique Awards. Het credo uit dit lied (‘Je ne veux pas travailler’) wordt nog steeds als mantra gebruikt bij stakingen in Frankrijk. Pink Martini bestaat momenteel uit 13 muzikanten die de meest uiteenlopende talen en muziekstijlen beheersen. Dit vertaalt zich in het oeuvre van de groep. Dankzij hun tournees doorheen Europa, Turkije, Taiwan, Japan, Libanon en Amerika absorbeerden ze nog meer muzikale invloeden. Tijdens een concert waant de toeschouwer zich achtereenvolgens in een sambaparade in Rio, een Cubaans café, een Frans theater uit de jaren dertig, een Italiaans herenhuis of in Japan. China Forbes zingt vlot in 5 talen, met een doorleefde muzikale begeleiding die schippert tussen klassiek, jazz en pop. Hun platen worden uitgebracht door Heinz Records, een eigen label dat de naam te danken heeft aan … de hond van Lauderdale. ‘Sympathique’, ‘Hang on Little Tomato’, ‘Hey Eugene!’, ‘Splendor in the Grass’ en ‘Joy to the World’ werden één voor één gouden platen in Frankrijk, Canada, Griekenland en Turkije en gingen wereldwijd meer dan 3 miljoen keer over de toonbank. In het 20-jarige bestaan van de band werd Pink Martini opgenomen in zowel de Hollywood Bowl Hall of Fame als de Oregon Music Hall of Fame.