Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Queen en Adam Lambert | Wo 27 mei 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
Queen en Adam Lambert | Wo 27 mei 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen 144,-

Queen en Adam Lambert - "Rhapsody Tour"  in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Queen en Adam Lambert - "Rhapsody Tour"  in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Queen en Adam Lambert? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 89 tot 110 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Queen en Adam Lambert Wo 27 mei 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
€144,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Queen + Adam Lambert deden Noord-Amerika de voorbije zomer op z’n grondvesten daveren met 25 gigantische shows. De shows werden onthaald op extatische recensies - “it’s loud, it’s fun, and it’s unforgettable” - en waren uitverkocht, met een totaal van bijna 400.000 toeschouwers. Nu hebben Queen + Adam Lambert eindelijk aangekondigd hun gloednieuwe, lang verwachte “Rhapsody” concertervaring volgend jaar tot bij toeschouwers in het VK en Europa te brengen. De volledig nieuwe “Rhapsody” show, die nu al onthaald wordt als “een wonder van technische snufjes”, zal de aftrap geven voor het nieuwe jaar 2020 in 17 gigantische arena’s en stadia doorheen Zuid-Korea, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna reist het spektakel in de late lente door naar het VK en Europa. De oorspronkelijke Queen bandleden Brian May en Roger Taylor zullen opnieuw samenwerken met Adam Lambert, reeds lange tijd de frontman en zanger van de groep. Van eind mei tot begin juli zullen ze samen een totaal van 16 shows in acht verschillende landen spelen.