Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Raymond van het Groenewoud | Vr 21 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
Raymond van het Groenewoud | Vr 21 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge 49,-

Raymond van het Groenewoud in Concertgebouw Brugge Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Raymond van het Groenewoud in Concertgebouw Brugge
Bent u op zoek naar kaarten voor Raymond van het Groenewoud? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 15 tot 30 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Raymond van het Groenewoud Vr 21 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
€49,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Wat moeten we over Raymond vertellen dat je nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af. Tegen wil en dank is hij uitgegroeid tot een icoon van de Belgische muziek. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer. De invloed van Raymond van het Groenewoud valt nauwelijks te overschatten: zonder zijn lichtende voorbeeld geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos …Na vijf decennia in het Belgische muzieklandschap is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij zijn ding doen, getuige hiervan onder meer de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC. Eind 2015 ontbond Raymond zijn vaste begeleidingsgroep en ging onze zelfverklaarde tekstdichter, filosoof en clown succesvol solo verder met de tournee Kreten en Gefluister. 14 februari 2020 wordt een nieuwe mijlpaal in het leven van dit Valentijnskind, want dan neemt Raymond de kaap van de zeventig. Hoe kan Raymond dit beter vieren dan met twee zinderende concerten in zijn natuurlijke biotoop, op het podium, in De Roma. Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt Raymond opnieuw alle registers open en trommelt hij zijn trouwe muzikanten op voor een feestelijk verjaardagsconcert: Raymond 70. Als extraatje krijg je er een blazerssectie én de projectie van historisch en recent beeldmateriaal bovenop. Onze jarige hopman swingt tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire, met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen. Maak je klaar voor een unieke avond vol emotie, met nummers die variëren tussen intens uitgepuurd en onverslijtbaar rockend. Niet te missen!