Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Raymond van het Groenewoud | Vr 28 feb 2020 om 20:00u | Het Depot Leuven
Raymond van het Groenewoud | Vr 28 feb 2020 om 20:00u | Het Depot Leuven 61,-

Raymond van het Groenewoud - “Raymond 70” in Het Depot Leuven Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Raymond van het Groenewoud - “Raymond 70” in Het Depot Leuven
Bent u op zoek naar kaarten voor Raymond van het Groenewoud? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 27 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Raymond van het Groenewoud Vr 28 feb 2020 om 20:00u | Het Depot Leuven
€61,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
70ste verjaardagsweekend: na Valentijn (en het lange uitslapen)! Wat moeten we je over Raymond vertellen dat je nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is, tegen wil en dank, tot een instituut uitgegroeid. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer. En uiteraard valt zijn invloed nauwelijks te overschatten: zonder zijn lichtende voorbeeld geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos …Na 5 decennia in het Belgische muzieklandschap is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij hip zijn ding doen, getuige hiervan de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC. Eind 2015 ontbond Raymond zijn vaste begeleidingsgroep en ging onze zelfverklaarde tekstdichter, filosoof en clown succesvol solo verder met de tournee 'Kreten en Gefluister'. 14 februari 2020 zal een nieuwe mijlpaal vormen in het leven van dit Valentijnskind, want dan neemt Raymond immers de kaap van 70 jaar Raymond van het Groenewoud! En waar kan dit beter gevierd worden dan in zijn natuurlijke biotoop, het podium? Voor deze uitzonderlijke gelegenheid trekt Raymond weer alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten weer opgetrommeld voor een heuse reeks feestelijke 'Raymond 70'-verjaardagsconcerten, met als extraatje een blazerssectie en gelardeerd met historisch en recent beeldmateriaal. Onze jarige hopman zal laveren tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen. Een unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend. Niet te missen !