Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Real Friends | Za 02 nov 2019 om 20:00u | Ancienne Belgique Brussel
Real Friends | Za 02 nov 2019 om 20:00u | Ancienne Belgique Brussel 49,-

Real Friends + Grayscale en Belmont in Ancienne Belgique Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Real Friends + Grayscale en Belmont in Ancienne Belgique Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Real Friends? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 15 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Real Friends Za 02 nov 2019 om 20:00u | Ancienne Belgique Brussel
€49,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Pop punk van de bovenste plank (ism. Flood Floorshows). In het kader van 40 jaar AB geeft de programmatieploeg bewust haar job uit handen en nodigt ze verschillende (inter)nationale curatoren en organisaties uit om in haar plaats voor een boeiend, gevarieerd en cutting edge programma te zorgen. Één van deze organisaties is het Dendermondse Flood Floorshows; sinds 2011 bezig met DIY-shows, een vinyllabel en distro. Als geen ander hebben ze de vinger aan de pols als het over de subgenres binnen de punk, emo en hardcorescène gaat. Via een persoonlijke aanpak promoten ze evenementen voor artiesten uit binnen- en buitenland, telkens rond de drie basiswaarden: passie, onafhankelijkheid en versterking! “Vol passie werken we optredens uit waarbij we ons uiterste best doen om voor jonge artiesten kansen te creëren in het grotere clubcircuit. Met onafhankelijkheid bedoelen we vooral dat we niet willen vasthangen aan sponsors of permanente subsidies. Op deze manier blijven we alert en actief op zoek naar uitdagende en spannende nieuwe artiesten.” - Kristof Van den Eede, bezieler van Flood Floorshows. Begin 2017 was Flood Floorshows er al bij om een van de eerste Europese shows van Real Friends te promoten. De Amerikaanse Pop punk band heeft ondertussen getekend bij Fearless Records (Underoath, Pierce The Veil, August Burnds Red,...) en de wereld rond getoured met bands als Man Overboard, New Found Glory en The Wonder Years. Hoog tijd om ze nog eens uit te nodigen dus en deze keer in AB Club! Hun catchy pop / punkrock met emo invloeden blijft nog dagen hangen in je hoofd en toverd (ondanks de niet altijd even happy lyrics) een lach op je gezicht.