Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Roger Hodgson | Wo 10 jun 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
Roger Hodgson | Wo 10 jun 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel €85,50

Roger Hodgson - "Supertramp's Roger Hodgson" in Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Roger Hodgson - "Supertramp's Roger Hodgson" in Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor Roger Hodgson? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 50 tot 94 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Roger Hodgson Wo 10 jun 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€85,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
ROGER HODGSON is zonder twijfel één van de meest talentvolle auteurs/componisten uit de muziekgeschiedenis. De legendarische stem van de SUPERTRAMP hits en tegelijk de tekstschrijver en componist van songs zoals: ”Give a Little Bit“, ”The Logical Song“, ”Dreamer“, ”Take the Long Way Home“, ”Breakfast in America“, ”It’s Raining Again“, ”School“ en ”Fool’s Overture“... allemaal tijdloze songs met onvergetelijke herinneringen. Toen ROGER HODGSON de frontman van SUPERTRAMP was, verkocht de band meer dan 60 miljoen albums, wat uitzonderlijke cijfers zijn in de muziekindustrie. De legende blijft bestaan en vandaag brengt ROGER HODGSON met zijn unieke stem, die nog mooier en sterker klinkt dan ooit, de grootste hits van SUPERTRAMP aangevuld met eigen werk. Tijdens elk concert in België, bekoort ROGER HODGSON zijn publiek. ROGER HODGSON – De stem van de hits van Supertramp – en zijn muzikanten komen naar de Koninklijk Circus te Brussel op dinsdag 9 juni 2020 voor een avond vol emotie en nostalgie! Voor de meeste fans is en blijft ROGER HODGSON de ware ziel van SUPERTRAMP!