Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Santana | Di 24 mrt 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
Santana | Di 24 mrt 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen 101,-

Santana - "Miraculous 2020 World Tour"  in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor Santana - "Miraculous 2020 World Tour"  in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Santana? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 66 tot 102 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Santana Di 24 mrt 2020 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
€101,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Carlos Santana behoeft geen introductie. Met zijn uniek gitaargeluid – één maat volstaat om te weten dat het Carlos is die de snaren beroert -, boeit hij al meer dan 40 jaar en 40 platen lang een groot publiek. Hij verkocht meer dan 100 miljoen platen, speelde voor evenveel fans en werd overladen met 13 (Latin) Grammy Awards. In 2003 plaatste het blad Rolling Stone hem op de lijst van de 15 beste gitaristen aller tijden. Op 24 maart staat de grootmeester van de gitaar met zijn Miraculous 2020 World Tour in het Sportpaleis om er twee mijlpalen in zijn rijkgevulde carrière te vieren: de 20e verjaardag van zijn Grammywinnend album ‘Supernatural’ en de 50e verjaardag van zijn meesterwerk ‘Abraxas’. Met zijn grensverleggende muziek overstijgt Santana muzikale, generationele, culturele en geografische grenzen. Als belangrijkste vertegenwoordiger van ‘latin rock’, maakte hij wereldmuziek, lang voor de term bedacht werd. Zijn unieke cocktail van stijlen en genres is de ideale soundtrack bij onze huidige pan-culturele maatschappij. Carlos brak mondiaal door na zijn epische set op het Woodstockfestival in 1969. De bezwerende versie van ‘Soul Sacrifice’ vormde één van de muzikale hoogtepunten van de Woodstockfilm. Op hetzelfde moment kwam zijn debuut ‘Santana’ uit. Het leverde hem zijn eerste top 10-hit ‘Evil Ways’ op. De klassiekers ‘Abraxas’ en ‘Santana III’ volgden. In 2016 herenigde Carlos de legendarische jaren ’70 line-up van Santana voor ‘Santana IV’. In 2017 jaar brachten Carlos en Cindy Blackman Santana samen met The Isley Brothers (Ronald en Ernie) ‘Power of Peace’ uit. Afgelopen zomer was de tijd rijp voor ‘Africa Speaks’, een door Rick Rubin opgenomen muzikale trip met flarden tijdloze rock, latin en jazz. In 10 dagen nam de achtkoppige band 49 nummers op, waarvan er 11 ‘Africa Speaks’ haalden. De meeste nummers werden maar één keer in de studio gespeeld. Santana brengt op dinsdag 24 maart zijn Miraculous 2020 World Tour naar het Sportpaleis. Op het menu ongetwijfeld een selectie uit de hits, zijn muzikaal eerbetoon aan John Coltrane en recent werk.