Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Coronavirus

Coronavirus - Overmacht overheidswege
Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus is er een verbod vanuit de Belgische Overheid op evenementen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Wat moet ik doen met mijn tickets?
Alle ontvangen & nog te ontvangen tickets zullen geldig zijn voor een nieuwe of nader te bepalen datum. U hoeft niets te doen, uw tickets zullen automatisch geldig zijn voor een nieuwe datum. U hoeft deze dus niet om te ruilen!

Informatie over het evenement?
Wij adviseren u met klem om sociale media, de website van het evenement en/of locatie waar het evenement wordt gehouden in de gaten te houden of uw show doorgang kan vinden en de nieuwe of nader te bepalen datum te noteren voor uzelf. U bent zelf verantwoordelijk zich op de hoogte te stellen van eventuele verplaatsing van het evenement. Staat uw event er niet bij? Dan is de informatie nog onduidelijk of gaat het evenement door zoals gepland.

Nog vragen?
We doen een oproep om in deze uitzonderlijke situatie van overmacht het gezond verstand te laten gelden. De impact is voor een ieder nu al enorm. Het heeft geen zin om ons te contacteren. Wij zullen vragen hieromtrent dan ook niet in behandeling nemen voor nu. We rekenen op uw solidariteit & danken iedereen voor het geduld en begrip. Bovendien; pas goed op elkaar!

Wij attenderen u nadrukkelijk nogmaals op het volgende: Geef nooit de afgedrukte barcode(s), kaartnummer(s), gegevens en/of  tenaamstelling(en) van de tickets vrij aan anderen dan jezelf. U loopt dan het risico op misbruik van de tickets of dat de tickets per direct worden geblokkeerd!!! Indien u dit wel doet, is dit geheel voor uw eigen risico.