Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Shen Yun | Di 04 Feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
Shen Yun | Di 04 Feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge 115,-

Shen Yun - "2020 World Tour" in Concertgebouw Brugge Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Shen Yun - "2020 World Tour" in Concertgebouw Brugge
Bent u op zoek naar kaarten voor Shen Yun? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 81 tot 108 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Shen Yun Di 04 Feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
€115,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
5.000 jaar beschaving komt terug tot leven. Net als andere grote beschavingen uit het verleden, ging de Chinese cultuur er gedurende lange tijd van uit dat haar grootste ideeën, verwezenlijkingen en kwaliteiten goddelijk geïnspireerd waren. Wat als we er getuige van konden zijn hoe dit zich voor onze ogen ontvouwt? Shen Yun komt in 2020 terug met een volledig nieuwe productie en een live orkest. Ontdek hemelse schoonheid en diepe wijsheid. Shen Yun’s unieke artistieke visie breidt theaterbeleving uit naar een multidimensionele, inspirerende reis door één van de grootste schatten van de mensheid – vijfduizend jaar traditionele Chinese cultuur. Deze onvergetelijke productie dompelt u onder in verhalen uit het verre verleden. U gaat op ontdekkingstocht voorbij onze zichtbare wereld. Met één van ‘s werelds oudste kunstvormen, klassieke Chinese dans, gekoppeld aan gepatenteerde scenografische effecten en originele orkestrale werken, opent Shen Yun de poort naar een beschaving van betoverende schoonheid en wijsheid die verlichting brengt. Betreed een wereld waar filosofen en dichters zochten naar harmonie met de Dao, de “Weg”, van het universum. Waar meisjes dansten met etherische gratie en generaals vochten met explosieve kracht. Waar tijdloze verhalen over heldenmoed en deugdzaamheid geboren werden. Waar hemel en aarde samenkwamen en zelfs magie mogelijk werd. Het fundamenteel optimistische wereldbeeld en de diepgewortelde spiritualiteit van de traditionele Chinese cultuur werd in China verdrongen door het communisme. Shen Yun mag vandaag niet optreden in China maar deelt deze kostbare erfenis met de wereld.