Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Stefano Bollani | Zo 22 mrt 2020 om 20:00u |  De Roma Borgerhout Antwerpen
Stefano Bollani | Zo 22 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 63,-

Stefano Bollani - "Piano Variations on Jesus Christ Superstar" in de Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Stefano Bollani - "Piano Variations on Jesus Christ Superstar" in de Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor Stefano Bollani? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 29 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Stefano Bollani Zo 22 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€63,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
De Italiaanse pianist-componist Stefano Bollani blijft ons verbazen. De excentrieke muzikant, een absolute ster in zijn thuisland, brengt live in De Roma zijn versie van Andrew Lloyd Webbers musical Jesus Christ Superstar. Bollani was 15 jaar oud toen hij voor de eerste keer de film zag en meteen onder de indruk was van de muziek en de sfeer. De soundtrack zette hij eindeloos op repeat en de lyrics van elk nummer leerde hij vanbuiten. Nochtans speelde hij zijn favoriete nummers zelden voor een publiek. "Maar nu voel ik dat het moment eindelijk daar is om mijn eigen persoonlijke ode te brengen aan Webbers aria's, die voor mij altijd een grote bron van inspiratie zijn geweest", verklaart Bollani. "Ik heb gekozen voor de piano solo formula omdat ik het liefdesverhaal tussen de rockopera en mezelf zo het beste tot uiting kan brengen." Verwacht je dus aan een vrije, maar uiterst respectvolle, benadering van de nummers van Webbers meesterwerk. Een interpretatie op piano (en Fender Rhodes) volgens de muzikale tradities, genres, stijlen en ontmoetingen die Bollani de afgelopen 30 jaar hebben gevormd tot de fantastische solist die hij vandaag is.