Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Suzan en Freek | Di 10 dec 2019 om 20:00u | Het Depot Leuven
Suzan en Freek | Di 10 dec 2019 om 20:00u | Het Depot Leuven €48,50

Suzan en Freek in Het Depot Leuven Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Suzan en Freek in Het Depot Leuven
Bent u op zoek naar kaarten voor Suzan en Freek? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 14 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Suzan en Freek Di 10 dec 2019 om 20:00u | Het Depot Leuven
€48,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Suzan & Freek, het popduo achter de hit 'Als Het Avond Is', groeide uit van doodgewoon koppel tot een echte hype in Nederland. Het carrièreverloop van het Nederlandse popduo Suzan & Freek kan als een sprookje worden bestempeld. Nadat de twee elkaar leren kennen op de middelbare school en een relatie starten, besluiten ze al snel om samen muziek te maken. Hun succesvolle covers, met telkens dat unieke 'Suzan & Freek sausje' er overheen, vinden al snel de weg naar het internet en het duo bouwt in geen tijd een grote fanbase op.
Wanneer hun verise van 'Don't Let Me Down' van The Chainsmokers viraal gaat en Mr Probz himself hun versie van 'Nothing Really Matters' deelt, lijkt de trein vertrokken. Het grote succes buiten Nederland komt er echter met hun eerste eigen single ‘Als Het Avond Is’. Een enorm beklijvende en aanstekelijke popsong die al snel de weg naar de hitlijsten vindt en in eigen land zelfs drie weken op nummer 1 staat. De single wordt grijsgedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders en is ondertussen goed voor maar liefst 27 miljoen streams op Spotify, 13 miljoen views op Youtube en staat al weken in de top 10 van de Ultratop. Het mag duidelijk zijn dat ze klaar zijn om ook Vlaanderen te veroveren. Te beginnen op 10 december in Het Depot. Tot dan!