Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Bootleg Beatles | Zo 16 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
The Bootleg Beatles | Zo 16 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge 62,-

The Bootleg Beatles - "The World's Premier Beatles Tribute Band" in Concertgebouw Brugge Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor The Bootleg Beatles - "The World's Premier Beatles Tribute Band" in Concertgebouw Brugge
Bent u op zoek naar kaarten voor The Bootleg Beatles? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 28 tot 38 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Bootleg Beatles Zo 16 feb 2020 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
€62,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Na enkele succesvolle tournees in België keren THE BOOTLEG BEATLES opnieuw terug naar het Concertgebouw in Brugge en dit op zondag 16 februari 2020. Deze Britse Beatles tribute band bestaat al sinds 1980, trad al bijna 5.000 keer op en is er in die periode in geslaagd hun versies van klassiekers als ‘I Want To Hold Your Hand’, ‘Get Back’ en ‘I Feel Fine’ te perfectioneren. Aan de hand van filmmateriaal nemen The Bootleg Beatles het publiek mee doorheen de geschiedenis van de Fab Four. Een multimediaal spektakel dat begint in de rokerige kroegen van Liverpool en eindigt bij het legendarische miniconcert op het dak van platenfirma Apple in Londen in 1969. Deze band vond zijn oorsprong in de cast van de West End musical ‘Beatlemania’. Mid jaren ’90 kwam de grote doorbraak met een concert op het legendarische Glastonbury festival waarna zij door Oasis werden gevraagd om hun voorprogramma te verzorgen tijdens hun openluchtconcerten. Dit maakte The Bootleg Beatles immens populair bij het brede publiek; een doorbraak op grote schaal die voor weinig tribute bands is weggelegd. Ze doen dat alles overigens zo overtuigend dat ze als enige het beeldmerk van The Beatles mogen gebruiken. Of zoals George Harrison zelf ooit zei: “The Bootleg Beatles kennen waarschijnlijk beter de akkoorden dan ikzelf.”