Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Elvis Concert | Di 14 mei 2019 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
The Elvis Concert | Di 14 mei 2019 om 20:00u | Concertgebouw Brugge €68,50

The Elvis Concert ft. His Original Musicians uit de USA! in Concertgebouw Brugge Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor The Elvis Concert ft. His Original Musicians uit de USA! in Concertgebouw Brugge
Bent u op zoek naar kaarten voor The Elvis Concert? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 34 tot 49 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Elvis Concert Di 14 mei 2019 om 20:00u | Concertgebouw Brugge
€68,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
The Elvis Concert 2019 - featuring his original musicians Live uit de USA! Een compleet nieuwe show! Met originele muzikanten uit de band van Elvis! Het publiek wordt teruggevoerd naar de jaren 50, 60 en 70. Geweldige klassiekers als "Are You Lonesome Tonight?", "Suspicious Minds", "In The Ghetto", "It's Now Or Never", "Blue Suede Shoes" en vele anderen, komen op het podium weer tot leven met een ongekende passie en intensiteit. Het unieke aan deze show? Originele muzikanten uit de band van Elvis maken hun opwachting. Bob Lanning bijvoorbeeld, die achter de drums zat voor 63 concerten van Elvis. Hij is onder andere te horen op het album "On Stage - February 1970"; Elvis' beste live album ooit volgens vele recensenten. Dwight Icenhower (U.S.A.) neemt de lead vocals voor zijn rekening. De gelijkenis qua stem is groot. Dwight Icenhower is dan ook niet voor niets de beste Elvis tribute artiest wereldwijd. Hij won de officiële titel "The World's Best Elvis" ondertussen vier keer op rij! Na elke concert krijgt het publiek de kans om de muzikanten te ontmoeten, vragen te stellen, handtekeningen te laten zetten of een selfie te nemen, tijdens een meet & greet. Een unieke kans om kennis te maken met mensen die Elvis persoonlijk hebben gekend! Of, zoals een fan het stelde: "One handschake away from the King". Volle zalen, lovende kritieken en een dolenthousiast publiek bewijzen het:
dit is dé ultieme Elvis ervaring!