Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Johnny Cash Roadshow | Za 14 mrt 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
The Johnny Cash Roadshow | Za 14 mrt 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende 64,-

The Johnny Cash Roadshow in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor The Johnny Cash Roadshow in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor The Johnny Cash Roadshow? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 30 tot 40 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Johnny Cash Roadshow Za 14 mrt 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
€64,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Johnny Cash wordt aanzien als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw. Vaak geassocieerd met country-muziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel. “The man in black” met zijn typische bas-bariton stem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een sobere begeleidingsband. De live albums “Johnny Cash at Folsom Prison” en “Johnny Cash at San Quentin” werden wereldwijd enorme successen. Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs zoals ‘I Walk the Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’, … ontbreken niet op de setlist. Deze tribute is niet zomaar een tribute, het is een belevenis zoals hoe de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash de “The Johnny Cash Roadshow” als enige tribute erkent ! Rosanne Cash zegt hierover “Clive’s gelijkenis met mijn vader is akelig echt !”