Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Kelly Family | Zo 19 jan 2020 om 19:30u | Sportpaleis Antwerpen
The Kelly Family | Zo 19 jan 2020 om 19:30u | Sportpaleis Antwerpen 91,-

The Kelly Family - "25 Years over the Hump" in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw tickets voor The Kelly Family - "25 Years over the Hump" in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor The Kelly Family? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 57 tot 77 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Kelly Family Zo 19 jan 2020 om 19:30u | Sportpaleis Antwerpen
€91,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
The Kelly Family viert 25e verjaardag van ‘Over The Hump’ op 19 januari 2020 in het Sportpaleis. De Iers-Amerikaanse popfolkgroep The Kelly Family komt op 19 januari 2020 naar het Sportpaleis om er de 25e verjaardag van hun nummer 1-album 'Over The Hump’ te vieren. Als één van de meest succesvolle Ierse bands aller tijden slaagde The Kelly Family erin om 20 miljoen albums te verkopen, meer dan 50 awards te verzamelen en talloze gouden en platina awards op hun naam te schrijven. 2019 is een speciaal jaar voor The Kelly Family. Het album 'Over The Hump' zal dit jaar namelijk zijn 25e verjaardag aantikken. Een kwarteeuw na de release van dit album onderneemt de band een grootse arenatour, genaamd "25 YEARS OVER THE HUMP”, waar deze speciale gelegenheid gevierd wordt met hun fans. The Kelly Family: "Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album 'Over The Hump' spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als "Once In A while” en "Santa Maria”, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.” Het belooft een speciale en emotionele avond te worden voor de band en het publiek. Een beleving vol met herinneringen - een reis in de tijd naar het jaar 1994 - gepresenteerd met een high-tech arenashow. In lijn met de fascinerende livereputatie van deze band zal de bezoeker een spectaculaire en opwindende liveshow te wachten staan. Voor The Kelly Family zelf is 'Over The Hump' een onvergetelijke mijlpaal in hun carrière die zeker gevierd moet worden. Elk liveconcert belooft vol magische momenten en authentieke "Kelly Family power" te zitten, zoals alleen zij die kunnen brengen!