Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Musical Box | Di 03 nov 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
The Musical Box | Di 03 nov 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel 92,-

The Musical Box performs Genesis in de Koninklijk Circus Brussel Reserveer nu onderstaand uw tickets voor The Musical Box performs Genesis in de Koninklijk Circus Brussel
Bent u op zoek naar kaarten voor The Musical Box? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 58 tot 65 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Musical Box Di 03 nov 2020 om 20:00u | Koninklijk Circus Brussel
€92,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat voor de laatste keer op tournee met het legendarische album ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ (1974) van de al even legendarische band Genesis. Op 3 november houdt de show halt in het Koninklijk Circus in Brussel. The Musical Box wordt gezien als dé officiële tributeband van Genesis, die als enige de zegen kreeg van Genesis én Peter Gabriel. The Musical Box biedt zijn toeschouwers een meeslepende muzikale reis doorheen het excentrieke universum van Genesis. Een unieke voorstelling die de essentie van de concerten van de iconische groep vat. Voor de show heeft de band zich gebaseerd op de originele tour die Genesis deed met ‘The Lamb Lies Down on Broadway’, waardoor je je moeiteloos terug in de tijd waant. Tijdens de voorbereidingen kreeg The Musical Box ook de hulp van Genesisleden Mike Rutherford en Tony Banks. Zo kregen ze bijvoorbeeld de originele dia’s ter beschikking die Genesis voor de ‘The Lamb Lies Down on Broadway’-tournee gebruikte. The Musical Box zal het succesalbum integraal brengen zoals het destijds klonk en eruit zag. ‘The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.” - Peter Gabriel. “Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.” - Phil Collins. Ontdek één van de eerste rockopera’s in de geschiedenis, gebracht door The Musical Box op het podium van het Koninklijk Circus op 3 november!