Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Slow Show | Do 19 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
The Slow Show | Do 19 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout 58,-

The Slow Show - "Stripped Down" in De Roma Antwerpen Borgerhout Reserveer nu onderstaand uw tickets voor The Slow Show - "Stripped Down" in De Roma Antwerpen Borgerhout
Bent u op zoek naar kaarten voor The Slow Show? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 40 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Slow Show Do 19 mrt 2020 om 20:00u | De Roma Antwerpen Borgerhout
€58,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Het is heerlijk om te zien hoe een band als The Slow Show er op kousenvoeten in slaagt om een steeds groter publiek te bereiken. Bij elk concert worden er meer zieltjes gewonnen, elke plaat is net dat iets beter dan de vorige, elke tour doet hen in net iets grotere zalen belanden. Het viertal uit Manchester timmert al aan de weg sinds 2010, maar debuteerde pas in 2015 met hun eerste plaat White Water. De voorbije jaren volgden nog Dream Darling (2016) en Lust and Learn (2019), platen waarop The Slow Show bewees dat het een band was geworden om rekening mee te houden. Muzikaal zweeft hun muziek ergens tussen The National, Bear’s Den, Tindersticks en (dichter bij huis) Marble Sounds; de prachtige stem van zanger Rob Goodwin doet dan weer af en toe denken aan een rustigere versie van Sam Herring (Future Islands). In het najaar van 2019 werkten ze nog een succesvolle Europese tour af, dit voorjaar komt The Slow Show al terug naar Europa met hun Stripped Down Show. Verwacht een gloednieuwe show die intiemer en gezelliger is dan alles wat ze tot nu toe gedaan hebben. Naast deze unieke tour zal The Slow Show begin 2020 ook een tipje van de sluier over hun nieuwe materiaal oplichten. Dat belooft!