Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The Specials | Di 10 nov 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
The Specials | Di 10 nov 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen 74,-

The Specials - "Encore 40th Anniversary Tour 2019 " in De Roma Borgerhout Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor The Specials - "Encore 40th Anniversary Tour 2019 " in De Roma Borgerhout Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor The Specials? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 40 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The Specials Di 10 nov 2019 om 20:00u | De Roma Borgerhout Antwerpen
€74,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Madness! The Selecter! Er is nog één naam die ontbreekt in het lijstje skagrootheden die De Roma in Borgerhout aandoen. The Specials natuurlijk! Sinds hun reünie in 2011 blijven The Specials timmeren aan hun succesverhaal. Hun aangekondigde veertigste verjaardagsshow in de Brusselse AB verkocht in recordtempo uit, maar de keizers van de Britse ska komen op 10 november terug naar België voor een concert in De Roma. Met hun unieke stijl en explosieve concerten verblijden ze fans van het eerste uur alsook een hele nieuwe generatie. De groep achter Terry Hall schreef mee aan de Engelse rockgeschiedenis, naast bands als The Clash, The Jam en Elvis Costello. Samen met onder andere Madness hielpen ze om ska als muziekgenre opnieuw naar een hoger niveau te tillen, met hun uitgebreide repertoire als perfecte referentie. Van “A Message To You Rudy” en “Nelson Mandela” tot “Gangsters”, “Too Much Too Young”, “Rat Race” en superhit “Ghost Town”... hun ontelbare hits blijven tijdloos. Maar er is voor het eerst in 37 jaar met het album ‘Encore’ ook nieuw materiaal dat naadloos aansluit bij het oude werk. Een niet te missen afspraak met een legendarische groep!