Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

The World of Hans Zimmer | Za 09 nov 2019 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
The World of Hans Zimmer | Za 09 nov 2019 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen €92,50

The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration in Sportpaleis Antwerpen Reserveer nu onderstaand uw Tickets voor The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration in Sportpaleis Antwerpen
Bent u op zoek naar kaarten voor The World of Hans Zimmer? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 57 tot 77 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

The World of Hans Zimmer Za 09 nov 2019 om 20:00u | Sportpaleis Antwerpen
€92,50
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Wegens de grote vraag naar tickets, wordt er een extra concert toegevoegd aan de succesvolle concerttournee ‘The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration’ op 9 november 2019 in het Sportpaleis in Antwerpen. Oscar, Grammy en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld één van de bekendste en meest invloedrijke filmcomponisten van onze tijd. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean, The Da Vinci Code, The Dark Knight, Inception en Interstellar zijn slechts enkele van de vele films waarvoor Zimmer de soundtrack schreef. In april 2018 ging de concerttournee 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' van start. Hoewel hij niet zelf optreedt tijdens de concerten, is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour. In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, waarbij de show zich richt op de band van Zimmer en de elektronische geluiden in zijn muziek, presenteert ‘The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest. Zimmer werkte maandenlang aan het transformeren van zijn soundtracks naar weelderige symfonieën. Daarnaast zal het publiek voor het eerst kunnen genieten van verbluffende visuele projecties van de filmscènes en krijgt het ook een inkijk in de studio van Zimmer aan de hand van amusante behind the scenes-beelden. Voor de gelegenheid werden heel wat vrienden en collega’s van Hans Zimmer opgetrommeld. Onder leiding van Gavin Greenaway, de vaste dirigent van Hans Zimmer - die hij, naar eigen zeggen, meer vertrouwt dan zichzelf – zal het symfonieorkest voor een intense en onvergetelijke concertervaring zorgen.