Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Alex Agnew Tickets

Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog tal van andere onderwerpen te vertellen heeft?
Sorteer op:

Tickets boeken voor Alex Agnew? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €75,-
Beschikbaar

Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog tal van andere onderwerpen te vertellen heeft? Be careful what you wish for…In 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedy-optredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival. In 2011 stuntte hij door als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten zijn 5 uitverkochte ‘best of’-show Larger Than Life in het Sportpaleis. Nadien volgde een nieuwe theatertour én opnieuw vier Sportpaleisvoorstellingen, bijgewoond door 65.000 fans, die de dernière waren van zijn Interesting Times-tournee met een aangepast decor en de (aan)gepaste titel The Legend Ends. In 2016 was Alex terug met Unfinished Business, een nieuwe theatertour door Vlaanderens grootste theaterzalen. En in 2019 doet hij opnieuw het Sportpaleis aan met Be Careful What You Wish For. Want performen en entertainen: het zit in z’n bloed. Alex Agnew is een monument geworden in de Vlaamse podiumkunsten en comedy. Omdat zalen vullen en mensen laten lachen nu eenmaal in ons DNA zit. Omdat een lange comedysabbat (2013-2016) geen optie meer is. Omdat het opnieuw tijd is om ‘het woord’ te verkondigen. De Antwerpse comediangod zal na drie Sportpaleizen in 2019 ook het OLT Rivierenhof vullen!