Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Comedy Arena Tickets

Een old school Comedy Line-Up in OLT Rivierenhof, da’s Comedy Arena. Elk met een eigen smoel en eigen stijl doen ze ieder hun ding op het podium.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Comedy Arena in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €52,50
Beschikbaar

Een old school Comedy Line-Up in OLT Rivierenhof, da’s Comedy Arena. Elk met een eigen smoel en eigen stijl doen ze ieder hun ding op het podium. Geen wilde concepten, geen ingewikkelde plannen... één podium, één MC en zes ijzersterke comedians. Een uitgelezen kans om nieuwe namen te ontdekken, klasbakken aan het werk te zien én vooral om een avond eens goed te kunnen lachen. Meesterverteller, het is niemand zo op het lijf geschreven als Johan Petit. Petit gaat al ‘strunkelend’ door het leven en daar puurt hij zijn verhalen uit. Die zijn vaak komisch, soms ontroerend, maar altijd vanuit het hart. Humo’s Comedy Cup winnaar Amelie Albrecht is een natural comedytalent: gortdroog, scherp, een straffe présence op het podium en een arsenaal aan fantastische grappen. Grave griet Soe Nsuki is dolenthousiast over veel dingen. Ze is een bgirl, DJ, MC en maakt bovendien graag grapjes op een podium. Haar energie werkt steeds aanstekelijk en zorgt voor een instant feel good gevoel! Jeroen Leenders is misschien wel de meest pure stand-up comedian van Vlaanderen. Zijn comedy bewandelt de dunne lijn tussen geschift en geniaal. Sympathieke Nederbelg Bas Birker is een comedy ‘alleskunner’, van improvisator pur sang en beste MC van de Lage Landen tot avondvullende stand-up comedian en mentor voor velen in zijn Comedy Academy. Welke rol hij ook aanneemt, hij neemt nooit een blad voor zijn mond. De Nederlandse Katinka Polderman draagt al 15 jaar haar unieke steentje bij aan het cabaret, geheel onverstoorbaar en origineel. Chaotische en droge geestigheid en tegendraadse taalvirtuositeit maken dat ze hoort tot de elite van de Nederlandse cabaret. Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een massa grappen veroverde hij het voorbije decennium heel Vlaanderen. Verwacht je aan een grote mond en een openhartige en klare kijk op de werkelijkheid.