Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

De Efteling aan Zee Tickets

Op 5 en 6 april 2020 komt de Efteling aan Zee terug naar het Kursaal. Dit jaar zullen er 4 voorstellingen gebracht worden van de familiemusical ‘De Sprookjesboom’.
Sorteer op:
Geen evenementen gevonden...

Op 5 en 6 april 2020 komt de Efteling aan Zee terug naar het Kursaal. Dit jaar zullen er 4 voorstellingen gebracht worden van de familiemusical ‘De Sprookjesboom’. Het gaat alweer om een exclusieve samenwerking waarbij Kursaal Oostende voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een sprookjesachtige Efteling omgeving. De Efteling-musical Sprookjesboom, is nu op tournee door Nederland en België. Een
vrolijke, interactieve, familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur! peciaal voor Oostende wordt deze theatershow gebracht in een unieke Efteling sfeer met sprookjesachtige extra’s en aankleding. Er zullen verschillende bewoners uit de Efteling aanwezig zijn als animatie en in de verschillende decors kan je poseren voor de foto. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Kortom, de beleving van de Efteling, maar in het Kursaal van Oostende.