Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

PAW Patrol Tickets

PAW Patrol Live! Geen klus te groot, geen pup te klein. Spectaculair, groots en meeslepend: de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt deze zomer naar Vlaanderen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor PAW Patrol? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,-
Beschikbaar

PAW Patrol Live! Geen klus te groot, geen pup te klein. Spectaculair, groots en meeslepend: de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt deze zomer naar Vlaanderen. Deep Bridge brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de enorm populaire pups, bekend van Nick Jr., naar Oostende. Klaar voor actie? Na het grote succes van de pre-school serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups op de Vlaamse podia. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur. HET VERHAAL. In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups. PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.