Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

TJ Miller Tickets

T.J. MILLER is één van de meest gewilde comedians ter wereld – toch al zeker in het noordelijke deel van het westelijk halfrond.
Sorteer op:

Tickets boeken voor TJ Miller? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €59,-
Beschikbaar

T.J. MILLER is één van de meest gewilde comedians ter wereld – toch al zeker in het noordelijke deel van het westelijk halfrond. Hij werkt al vijftien jaar ijverig om mensen aan het lachen te brengen, en hij wordt gedreven door de altruïstische missie dat het leven fundamenteel tragisch is en dat het beste wat hij kan doen is om te zorgen voor kortstondig escapisme van de tragedie die het alledaagse leven doordringt, door comedy te brengen. Hij zal werken tot zijn dood om jou gelukkig te maken. Hij houdt van je. Hij treedt wereldwijd al 15 jaar op met zijn absurde observationele stand-up act, en heeft nog nooit in zijn broek gedaan op het podium. Je kan hem kennen van zijn rollen in Deadpool, Transformers 4 en Silicon Valley, net als van zijn stemmenwerk in de Emoji Movie, Big Hero 6, Hoe Tem Je Een Drank en veel meer.