Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Vreemde Kostgangers | Za 25 apr 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
Vreemde Kostgangers | Za 25 apr 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende €74,25

Vreemde Kostgangers - "Vreemde Kostgangers doen het weer!" in Kursaal Oostende Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Vreemde Kostgangers - "Vreemde Kostgangers doen het weer!" in Kursaal Oostende
Bent u op zoek naar kaarten voor Vreemde Kostgangers? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is van 40 tot 46 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Vreemde Kostgangers Za 25 apr 2020 om 20:00u | Kursaal Oostende
€74,25
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Drie vrienden die hun sporen in de Nederlandse muziekindustrie ruimschoots hebben verdiend besloten enkele jaren geleden de handen in elkaar te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot vormen samen Vreemde Kostgangers. Een succesvol project, dat volle zalen trekt in Nederland en Vlaanderen. Volgend jaar gaan ze het weer doen. Met een programma dat zal bestaan uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes zullen komen. George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten en maakte een plaat samen met The Dutch Eagles, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer - daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers. Naast een reeks data in Nederland, staan ze ook in België op de agenda. De Nederlandse supergroep komt op zaterdag 25 april naar het Kursaal in Oostende!