Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Werchter Boutique Pop-up | Zo 19 jul 2020 om 20:00u | Festivalpark Werchter
Werchter Boutique Pop-up | Zo 19 jul 2020 om 20:00u | Festivalpark Werchter 133,-

Werchter Boutique Pop-up met als Headliner: Billie Eilish in Festivalpark Werchter Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Werchter Boutique Pop-up met als Headliner: Billie Eilish in Festivalpark Werchter
Bent u op zoek naar kaarten voor Werchter Boutique Pop-up? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 89 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Werchter Boutique Pop-up Zo 19 jul 2020 om 20:00u | Festivalpark Werchter
€133,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
Werchter Boutique krijgt in 2020 een éénmalige extra editie. En daar is een goede reden voor: Billie Eilish. Zij is headliner van dagfestival Werchter Boutique pop-up dat op zondag 19 juli plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter. Billie Eilish toert vanaf 10 juli kort door Europa. Langs arena’s en festivals. Langs het Festivalpark in Werchter. In november 2015 dropt Billie Eilish single ‘ocean eyes’, geschreven door haar oudere broer Finneas, op SoundCloud. De rest is (muziek)geschiedenis. EP ‘dont smile at me’ (2017) werd tot op vandaag meer dan 2 miljard keer gestreamd. Billie Eilish is de prinses, zo niet de koningin van Spotify en co. Debuut ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go' (maart 2019) debuteert op de hoogste spot van de hitlijsten in onder andere de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada , Australië, Nederland, België, Ierland, Zweden, Noorwegen en Finland. Billie Eilish is de eerste en tot nu toe enige muzikante geboren na 2000 die een nummer 1 in de VS scoort. De sleutel tot dat succes? Billie Eilish Pirate Baird O’Connell is zichzelf. Zeventien. Een natuurtalent. Een internetfenomeen. Onconventioneel en eigenzinnig. Ze schrijft haar songs met broer, producer en partner in crime Finneas. Dat doen ze in hun studio thuis, nabij Los Angeles. De stijl is hybride. Een mix van electro, pop, hiphopbeats en indie. Helemaal nu. De internetgeneratie omarmt haar. In februari 2018 staat Billie Eilish voor het eerst in ons land, in een uitverkochte Orangerie van de Botanique. Een jaar later pakt ze La Madeleine in. Via een indrukwekkende passage op Pukkelpop afgelopen zomer, gaat het rechtstreeks naar het Festivalpark in Werchter op zondag 19 juli. “Billie Eilish is een wereldster. Ze begeestert haar fans, intrigeert muziekliefhebbers. Ze is bijzonder getalenteerd, popster voor nieuwe tijden. Headlinen op een Werchterpodium, dat kan ze. Dat haar toerperiode niet matcht met onze andere festivals, mocht een passage niet in de weg staan. Het éénmalige Werchter Boutique pop-up wordt een volwaardig dagfestival. De verdere line-up is in de maak.”, licht organisator Herman Schueremans toe.