Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Wim Mertens | Do 05 mrt 2020 om 20:00u | Cultuurcentrum Hasselt
Wim Mertens | Do 05 mrt 2020 om 20:00u | Cultuurcentrum Hasselt 61,-

Wim Mertens - "40 jaar Wim Mertens" in Cultuurcentrum Hasselt Reserveer nu onderstaand uw tickets voor Wim Mertens - "40 jaar Wim Mertens" in Cultuurcentrum Hasselt
Bent u op zoek naar kaarten voor Wim Mertens? Bestel onderstaand Veilig & Vertrouwd uw Tickets. Op alle bestellingen is 100% ticketgarantie van toepassing. De nominale waarde van deze tickets is 26 euro. Het systeem reserveert automatisch de best beschikbare tickets. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief €7,95 servicekosten per bestelling.

Wim Mertens Do 05 mrt 2020 om 20:00u | Cultuurcentrum Hasselt
€61,00
Kies aantal:
Bestellen
  • Gemakkelijk online tickets boeken
  • Veilig & vertrouwd betalen
  • Altijd 100% ticketgarantie
Beschrijving
De verdiensten van Wim Mertens in enkele regels opsommen is een quasi onmogelijke opdracht. Hij wordt niet voor niets de godfather van de Belgische minimalistische muziek genoemd. De in 1953 in Neerpelt geboren componist, musicoloog, muzikant en zanger groeide uit tot een internationaal begrip. Hij wist concertzalen te vullen in Europa, Noorden Centraal-Amerika, Japan, Thailand en Rusland en bracht in zijn rijke carrière al meer dan 65 albums uit. De naam Wim Mertens doet ongetwijfeld bij iedereen een belletje rinkelen. Zijn muziek werd namelijk opgepikt door de film-, theater,- dans-, reclame-, televisie- én radiowereld en veroverde zo de harten van een breed publiek. Denk maar aan Struggle for pleasure, Often a bird, Iris en Close cover. In 2020 is het exact 40 jaar geleden dat de Limburgse componist/muzikant zijn eerste album For amusement only uitbracht, samen met het boek American minimal music, het eerste boek dat een diepgravende analyse maakte van de Amerikaanse minimalistische muziek. Redenen genoeg dus om hem na een soloconcert in 2013 en zijn vorige passage met ensemble in 2016 opnieuw uit te nodigen.